Sisustuslahendused lattu ja tööstusele

Kõik vajalik lattu ja tööstusele

AJ Toodete laiast valikust leiate sisustuse ja seadmed mis tahes tööstuslikku keskkonda, alates ladudest ja logistikakeskustest kuni töökodade, garaažide ja tootmishooneteni. Sõltumata sellest, kas teie sooviks on riiulisüsteem, töölaud, transportkäru, töökoha matt või prügikonteinerid – meie saame aidata. Lisaks leiate sortimendist kõik vajaliku ruumide haldamiseks ning ohutuse tagamiseks. Tellige otse meie kodulehelt või kontakteeruge klienditeenindusega personaalsete lahenduste loomiseks.

Hoiustamislahendused lattu

Erinevat tüüpi riiulisüsteemid pakuvad ladustamisvõimalusi igas suuruses ettevõtetele, võimaldades sisustada nii väiksemaid hoiuruume kui ka suuri ladude komplekse. Meie oma disaini- ja tootmisüksuses valmiv kvaliteetne riiulisüsteem Ultimate tagab kaubaaluste, kaablirullide ning teiste suuremahuliste esemete praktilise ja ruumisäästliku hoiustamise. Asjatundlik projektimeeskond jagab teile soovitusi, kuidas maksimeerida hoiupinda, koostab vajaduspõhise planeeringu ning teeb konkurentsivõimelise pakkumise. Peale selle leiate meie sortimendist pikendatavad laoriiulid, pika kauba riiulid, karbiriiulid ja vajaliku lisavarustuse.

Transport ja tõste

Transportkärude, kastikärude ning tõstevahendite abil saavutate turvalisema ja tõhusama materjalide käsitlemise protsessi. Sõltumata liigutatavate kaupade kujust, suurusest või kaalust, on meie poolt pakutavad transport- ja tõstevahendid välja töötadus selleks, et minimeerida tööliste füüsilist pingutust ning tagada ergonoomiline tööasend. Õige varustusega on võimalik hoida ära erinevaid tööõnnetusi ning vähendada terviseriske, mis võivad tekkida raskete koormate liigutamisel. Platvorm-, riiul- ja kastikärud ning võrekonteinerid lihtsustavad kaupade sisetransporti, samas kui kahveltõstukid ja lisavarustus tagavad sujuva kaubaaluste käsitlemise ning hoiustamise. Raskete esemete tõstmiseks valige akutõstuk või -virnastaja, tõstelaud, kahveltõstuk koos vajalike lisadega – saadaval seadmed kandevõimega kuni 60 000 kg!

Hoiustamislahendused töökotta

Tootmis -ja montaažitehastes vajatakse materjalide ja varustuse hoiustamiseks turvalisi lahendusi, mis oleks samas ka mugavalt ja lihtsalt ligipääsetavad. Lukustatavad metallkapid tagavad turvalise ladustamise kallimatele seadmetele. Tööriistapaneelid koos riputuskonksudega aga organiseerutud süsteemi kõigele, mida soovite hoida käeulatuses. Kvaliteetsete kemikaalikappidega saate luua COSHH nõuetele vastava ohtlike ainete ladustamise lahenduse.