2-kohalised diivanid

Kahekohaline diivan töökeskkonda ja avalikesse ruumidesse

AJ-i diivanite ja tugitoolide valiku abil saad sisustada kutsuva ja mugava ruumi nii töötajatele kui ka külalistele. Meie juurest leiate iga töökoha ja interjööriga sobiva diivani, alates kohe laos saadaval olevatest mudelitest, mille tarnime kiirelt teie aadressile, kuni kliendipõhiste erilahendusteni. Väiksemates ruumides pakub kahekohaline diivan mugavust, hõivamata liigselt väärtuslikku põrandapinda. Suuremates ruumides on võimalik kombineerida omavahel ka kahe- ja kolmekohalisi diivaneid ning tugitoole. Kutsuva ja hubase ooteruumi või puhkenurga loomiseks lisa ka diivanilaud, põrandalamp või teisi ruumielemente.

Klientide lemmik klassikaline kahekohaline diivan

Meie klassikalised kahekohalised diivanid sobivad suurepäraselt väikestesse ooteruumidesse ja puhkenurkadesse. Pakume väga erineva disaini, kattekanga ja värvitooniga diivaneid, mis on mugavad ning avalike ruumide kasutusintensiivsusele vastupidavad. Meie juurest leiad pea iga sisekujundusega sobiva pehme istumislahenduse. Loo mugav, hubane ja lõõgastav keskkond nii külalistele kui ka töötajatele.

Parem akustika kõrgete külgedega diivanite abil

Loo akustilise diivaniga vaikne ruum koosolekute või eraviisiliste telefonikõnede jaoks. Kõrgete külgedega 2-kohaline diivan on tõhus viis kaasaegse avatud planeeringuga kontori kohandamiseks iga tegevuse ja isiksusega. Kõrged küljed summutavad segavaid helisid mõlemas suunas. Paiguta kaks diivanit üksteise vastu, et luua privaatne koht väiksematesks koosolekuteks. Kõrged küljed pakuvad eraldatust, pehmendavad mujalt tulevaid helisid ja summutavad vestlust eemalseisjate jaoks.

Nutikad mooduldiivanid

2-kohalise diivani valimine kontorisse ei pruugi olla tingitud ruumipuudusest. Soovid luua oma puhkeruumi või fuajeega sobiva istekoha? Äkki eelistad hoopis hõlpsasti teisaldatavaid sisustuslahendusi? Selleks sobivad suurepäraselt mooduldiivanid. Ainulaadse diivani loomiseks saad kombineerida erinevaid mooduleid, nurgaosi, kätugesid ja muud seesugust. Lisaks pehmele mööblile leiad AJ Toodetest ka laia valiku kontorimööblit, koosolekulaudu ja -toole, vastuvõtulaudu, ruumielemente ning paljugi muud. Kui sa ei leia sobivat mööblieset või soovid abi valiku langetamisel, siis võta julgesti ühendust meie klienditeenindusega.