Söögilauad ja toolid, söögitoa komplektid

Söögitoa mööbel

Söögiruum või eraldi puhkenurk pakub töötajatele võimaluse koos lõunatada ning omavahel suhelda ka töövälistel teemadel. On oluline tagada meeskonnale kvaliteetne söögitoa mööbel ja meeldiv keskkond nii, et nad naaseks pärast lõõgastavat pausi tööle uue energiaga. AJ Tooted pakub erinevat tüüpi mööblit nii sööklasse kui ka puhkenurka, sealhulgas klassikalisi söögilaudu ja -toole, baarilaudu - ja toole ning kokkupandavat mööblit. Valige enda ettevõtte vajadustele vastav mööbel ja lisavarustus!

Söögitoa toolid

AJ Tootete söögitoa toolide valikust leiate sobivad toolid ettevõtte puhkenurka, kohvikusse, kooli ja avalikesse ruumidesse. Saadaval mudelid kõrgusega 260 mm kuni 495 mm. Võimalus valida erinevate materjalide ja värvitoonide vahel, nagu näiteks rahulikumad toonid pöök, kask, hall ja must või erksamad toonid sinine, roheline, oranž ja punane. Suurem osa toole on üksteise peale virnastatavad ning võtavad hoiustamisel vähe ruumi. Enamikel toolidel on painutatud esiäär, mis teeb istumise mugavamaks ja ei koorma liigselt jalgu. Plastiktoolid on hea valik, kui soovite vastupidavat ja lihtsalt puhastatavat mööblit taskukohase hinnaga. Kui eelistate aga kodusemat ja hubasemat keskkonda, siis soovitame valida puidust või polsterdatud istme ja seljatoega toolid.

Söögitoa lauad

Meie eesmärgiks on pakkuda söögitoa mööblit, mis on praktiline, vastupidav ning vastab klientide ootustele nii omaduste kui hinna poolest. Söögitoa lauad on saadaval kõrguses 460 mm kuni 810 mm, laiuses 700 mm kuni 1730 mm ja pikkuses 600 mm kuni 2000 mm. Valikus on nii ümmargused, ristkülikukujulised kui ka ovaalsed lauad, mille hulgast leiate kindlasti kõige sobivama mudeli. Enamik lauaplaate on kaetud vastupidava ja lihtsalt puhastatava laminaadi või vineeriga. Kui soovite ruumi paigutada rohkem kui ühe laua, siis on parim valik meie ümmargused pjedestaaljalusega lauad. Need lauad mahutavad 3-4 inimest ning soodustavad töötajate omavahelist suhlemist, kuna kogu laudkond saab hoida silmsidet. Pakume ka kokkupandavaid laudu, mis võimaldavad vastavalt vajadusele võõrustada rohkem inimesi. Need mudelid võtavad kokkupandult vähe hoiuruumi ja on alati olemas kui vaja. Lisaks erinevat värvi lauaplaatidele saate tellida erineva viimistlusega raame, nagu näiteks hall, kroomitud, roostevaba teras jne. Täpsema teabe saamiseks lugege iga laua juures välja toodud tooteinfot.

Serveerimiskärud

Serveerimiskärud on saadaval 2-4 riiulitasapinnaga. Kärud on valmistatud roostevabast terasest, mis on eriti vastupidav ning lihtsalt puhastatav materjal. Tänu mugavatele käepidemetele ning praktilistele ratastele on kärud sujuvalt manööverdatavad. Pakume kärusid väga erinevatesse keskkondadesse. Kui soovite teada, millised on toodete erinevad omadused ning milline söögitoa sisustus sobib teie nõudmistega kõige paremini, siis võtke ühendust klienditeenindusega.

Avasta teisi tootekategooriaid

LauadBaarilauadKokkupandavad toolid