Transportalused

Lihtsam tööelu

Soovid muuta oma tööpäevad veidi lihtsamaks?

Väärt nõuanded leiad meie blogist

Transportalused ja kastikärud töökodadesse

Töövigastused on paraku levinud, seda eriti töökodades, ladudes ja tootmisruumides. Raskete esemete tõstmine võib kaasa tuua erinevaid seljavigastusi. Seetõttu pakume AJ Toodetes erinevaid transport- ja tõstevahendeid, mis aitavad luua ergonoomilisema ja turvalisema töökeskkonna. Meie laiast valikust leiad ka erinevaid transportalused ja kastikärud. Tutvu lähemalt erinevate võimalustega.

Vineerist tasapinnaga transportalus

Trasportkäru, mille vineerist tasapinna keskel on ava, mis on kasutatav käepidemena hõlpsaks tõstmiseks. Saadaval ka mudel, mille platvorm on kaetud libisemisvastase kattega. Transportaluse kandevõime on kuni 400 kg ja selle kergelt veerevad elastsed kummirattad lihtsustavad raskete koormate vedu. Need lihtsasti manööverdatavad puidust transportalused on saadaval ka põhimudelina, mille kandevõime on 240 kg. Kompaktsed transportalused vähendavad raskete koormate tõstmise ja kandmise vajadust. Lisateabe leiatv iga toote juurest.

Plastikust transportalus

Enamik meie poolt pakutavaid kastikärusid on valmistatud tugevast ABS-plastikust. Nende kandevõime on vahemikus 150 kg kuni 250 kg ning nendega saab hõlpsasti transportida erinevaid kastidesse ladustatud kaupu. Plastikust transportalus on lihtsasti puhastatav ja hügieeniline. Omavahel ühendatavaid plastist transportaluseid saab kasutada palju suurema platvormina neid külg- või pikisuunas kokku liites. Neist igaühe kandevõime on 150 kg ja neid saab lihtsasti virnastada, kui neid parasjagu ei vajata. Pakume transportalustele ka pikki veokonkse, et muuta käruga manööverdamine lihtsamaks ning vähendada kummardamise vajadust. Vajadusel aitavad meie kogenud müügispetsialistid leida just Sinu ettevõttesse sobiva lahenduse.

Metallist transportalus

Pakume ka galvaniseeritud ja tsingitud terasest transportaluseid. Nende transportaluste kandevõime on sõltuvalt mudelist kuni 300 kg, võimaldades hõlpsasti käsitleda ka raskeid kaupu. Töökeskkondades, kus trasporditakse igapäevaselt raskemaid koormaid, on just metallist kastikärud heaks investeeringuks. Meie juurest leiad ka lihtsamaid, kuni 300 kg kandevõimega alumiiniumist transportalused, millel on optimaalne tühikaal. Mööblikärud, mis koosnevad neljast eraldiseisvast nurgast, sobivad hästi suuremõõtmeliste esemete transportimiseks tasasel pinnal. Leiame koso sobiva lahenduse sõltumata ettevõtte vajadustest või käsiteldavatest kaupadest.

Transportaluste käru ja käepidemed

Galvaniseeritud transportaluste käru on tõhus abivahend kõigi transportaluste virnastamiseks ja teisaldamiseks, kui neid hetkel ei vajata. Käru mahutab 10 plastist 600x400 mm transportalust. Pakume ka osadele transportaluste mudelitele lisavarustusena käepidemeid, mis lihtsustavad käruga manööverdamist läbi vahekäikude ja ukseavade. Külasta meie veebilehte, et tutvuda kogu valikuga ja küsi julgesti lisainfot meie abivalmitelt klienditeenindajatelt.