Reguleeritava kõrgusega koosolekulauad

Lisaks erinevatele hüvedele on tänasel päeval töötajate jaoks väga tähtsal kohal ka kaasaegsed töötingimused. Selleks, et kaasas käia arengutega kontorites, on AJ Tooted valikus saadaval kvaliteetsed elektriliselt reguleeritavad koosolekulauad. Nii on tagatud vaheldusrikkam tööasend, mis omakorda tõstab inimeste keskendumisvõimet ja loovust. Lisaks on püstijala koosolekud tõestatult tõhusamad, loovamad ning kestvuselt lühemad.

Töötajate tervise heaks

Väga suure osa päevast moodustavad erinevad kohtumised, ajurünnakud, grupitööd, koosolekud ja videokõned. Koos elektriliselt reguleeritava konverentsilauaga saab ka nõupidamiste ruumis teha mugavalt tööd isegi püsti seistes. See on suurepärane vaheldus istuvale kontoritööle, pakkudes võimalust end pisut rohkem liigutada ning vältida sundasendiga kaasnevaid vaevusi. Lisaks sellele võimaldab reguleeritav koosolekulaud erinevate aktiivsete istumislahenduste, nagu näiteks tasakaalutoolid või isterattad, kasutamist ühistööruumides. Nutikas viis pakkuda oma kollektiivile veelgi ergonoomilisemaid tingimusi.

Kvaliteetne reguleeritav koosolekulaud, mis kestab aastaid

Oleme oma elektriliselt reguleeritavate laudade valikul lähtunud eelkõige kõrgest kvaliteedist. Meie jaoks on oluline, et laud oleks stabiilne ning töökindel igas asendis - seda nii madalas kui ka kõrges positsioonis. Lisaks sellele on meie valikus nii laminaadi kui ka helisummutava linoleiumiga kaetud tasapindadega lauad. Mõlemad eelpool nimetatud materjalid on vastupidavad, hästi puhastatavad ning pea hooldusvabad, sobides suurepäraselt intensiivselt kasutatavatesse tööruumidesse. Klientide tagasiside põhjal võime julgelt väita, et meie pakutavad reguleeritavad lauad on stabiilsed, tugeva konstruktsiooniga ning kestavad aastast aastasse.

Tark ruumikasutus

Olenemata sellest, kui suur on ruum või milline on selle täpsem otstarve, leiad meie valikust kindlasti sobiva koosolekulaua. Lisaks laudadele pakume ka mugavaid toole, nutikaid panipaiku, esitlusvahendeid ning paljugi muud, mis on omavahel lihtsasti kombineeritav, et luua funktsionaalne ja terviklik ruumilahendus.

Vajad abi õige õige laua leidmisel?

AJ Tooted veebipoest leiad kõik vajaliku kontori- ja konverentsiruumi sisustamiseks. Kui jääd õige konverentsilaua valimisega hätta, siis võta meiega julgelt ühendust. Aitame meeleldi parima võimaliku lahenduse leidmisel.