Tekstiilkattega vaheseinad, põrandasirmid

Väldi sundasendis istumist - vali juba täna aktiivne istumisviis!

Telli siit

Tekstiilkattega kontori vaheseinad ja põrandasirmid

Mitme erineva uuringu põhjal on jõutud arusaamisele, et kontorimüra võib põhjustada inimestes stressi ning töövõimekuse langust. Pidev taustamüra ei lase piisavalt keskenduda ning sellest omakorda kannatavad ka töötulemused. See on aga üks peamisi probleeme kaasaegsetes avatud planeeringuga kontorites. Lisaks ruumis olevale mürale on avatud kontori suureks miinuseks ka privaatsuse puudumine. Olgugi, et töökaaslastega on tore suhelda, vajab iga inimene siiski ka oma nurgakest, kus end töölainele viia. Et tagada töötajale piisavalt eraldatust, on mõistlik võtta kasutusele tekstiilkattega vaheseinad ja põrandasirmid.

Tekstiilkattega vahesein summutab müra

Kõik tekstiilkattega pinnad aitavad tõhusalt summutada müra ning parendada ruumi akustikat. Samuti on vaheseinad täidetud helisummutava materjaliga. Põrandasirmide läbimõeldud paigutamine avatud ruumis tagab meeldivama helikeskkonna ning toetab suurepäraste tulemuste saavutamist.

Rohkem privaatsust lihtsate võtetega

Kui püsivate seinte ehitamine on aeganõudev ja kulukas, siis nutikad põrandasirmid aitavad hõlpsasti eraldada tööalasid- ja kohti ning pakkuda inimestele rohkem privaatsust. Ratastega varustatud vaheseinad on kiiresti ümber paigutatavad ning võimaldavad ruumide eriotstarbelist kasutamist. Ratastel vaheseina kogukõrgus on sama nagu tavaliste tugijalgadega versioonil. Tänu sellele on võimalik neid omavahel kombineerida ilma, et tekiks kõrguste vahe. Kas teadsid, et tekstiilkattega vaheseinad on kasutatavad ka teadetetahvlina?

Kaasaegne disain ja trendikad värvitoonid

Tänu oma kaasaegsele disainile sobivad ruumieraldajad ja sirmid suurepäraselt moodsasse avatud planeeringuga kontorisse. Meie e-poes müüdavate vaheseinte puhul on suurt rõhku pandud nii toodete kvaliteedile, disainile kui ka praktilisusele. Pakume vaheseintele laia värvivalikut, et need oleksid hõlpsasti kombineeritavad ülejäänud interjööri ja mööbliga ning võimaldaksid toetada ettevõtte kuvandit.

Telli kontori vaheseinad kiirelt ja mugavalt

Vali AJ Tooted veebipoest välja meelepärase disaini- ja mõõtmetega helisummutavad vaheseinad või põrandasirmid. Küsimuste tekkimisel on meie klienditeenindus alati valmis aitama. Meie juurest leiad kvaliteetsed tooted ning laia kaubavaliku kontori- ja tööruumide sisustamiseks.