Laua vaheseinad, lauasirmid

Väldi sundasendis istumist - vali juba täna aktiivne istumisviis!

Telli siit

Helisummutavad laua vaheseinad ja lauasirmid

Avatud kontori peamiseks murekohaks on häiriv taustamüra, mis on üks olulisemaid mõjureid keskendumisraskuste tekkimisel. Head tingimused ja meeldiv töökeskkond tagavad aga suurema rahulolu, mis omakorda tõstab töövõimekust. Et kujundada kollektiivile võimalikult mugav ja hea keskkond avatud kontoris, on mõistlik otsus paigaldada kirjutuslaudadele helisummutavad vaheseinad. AJ Tooted veebipoest leiad nii erinevaid lauasirme kui ka teisi vajalikke ruumielemente ning parima valiku kaasaegset kontorimööblit.

Laua vahesein pakub vajalikku privaatsust

Akustilised vaheseinad on heaks lahenduseks avatud kontorites müra summutamiseks. Lisaks pakuvad need ka töötajatele piisavalt privaatsust. Tänu sellele, et vaheseinad on saadaval laia värvivalikuga, sobivad need igasse kontorisse. Sel juhul on sirmid lisaks oma praktilisele väärtusele ka kui disainielemendid kontori ilmestamiseks. Lauasirmide kasuks räägib ka fakt, et neid on väga lihtne paigaldada ning vajadusel teisaldada. Et leida õige ja sobiv mudel, mõõda kindlasti ära kontorilaua suurus ning vali õige pikkusega vahesein. Teine asi millele valikut tehes rõhku pöörata on sirmi kõrgus. Kuigi standardkõrguseks on hetkel 650mm, leidub ka teiste mõõtmetega mudeleid.

Multifunktsionaalne lauasirm on nutikas abimees lauapinnal ruumi säästmiseks

Vaheseinte peamiseks eesmärgiks on töökohtade eraldamine. Ent müügil on ka lauasirme, mille külge on võimalik kinnitada monitorihoidja. Nimelt on sellistel sirmidel olemas spetsiaalne kandeliist, mis on mõeldud just sinna monitori paigaldamiseks. Selline lahendus säästab oluliselt lauapinda. Liistu kandevõime on kuni 25 kg. Lisaks kuvarihoidikule on võimalik kinnitada vaheseintele veel valgusteid, riiuliplaate, blanektilahtreid jms – tutvu kindlasti lisavarustusega. Kas teadsid, et tekstiilkattega lauasirmid on kasutatavad personaalse teadetetahvlina, mille pinnale on võimalik märkmeid kinnitada nööpnõelte abil?