Koosolekulauad ja konverentsilauad

Istu-seisa laudade taga töötavad inimesed

Tooted, mis aitavad püsida aktiivsena töölaua tagant lahkumata

Telli siit

Kvaliteetsed koosoleku- ja konverentsilauad

AJ Tooted valikust leiad tooted, mille hinna ja kvaliteedi suhe on hästi paigas. Omame pikaajalist kogemust parimate sisustuslahenduste pakkumisel ning teame, et ruumide planeerimisel mängivad olulist rolli mitmed erinevad tegurid. Konverentsi- ja koosolekuruumide puhul on oluline nii funktsionaalsus, eesmärgipärasus kui ka meeldiv üldmulje.

Vali sobiva kujuga koosolekulaud

AJ-i konverentsimööbli valiku aluseks on erineva kujuga koosolekulauad. Sisusta ruum täpselt nii, et see vastaks kõikidele nõudmistele ja oleks võimalikult praktiline. Meie juurest leiab nii klassikalisemaid ristküliku- ja ruudukujulisi ning ümmargusi laudu. Kui eelistad pisut teistsugust lähenemist on valikus ka näiteks paadikujulise tasapinnaga koosolekulauad. Arvestades seminariruumi suurust, planeeringut ja peamist kasutust, saab omavahel kombineerida ka erinevaid konverentsilaudu. Väiksemad kokkupandavad lauad on praktiline lahendus, kui ruumil on mitu otstarvet ning vajatakse hõlpsasti ümberpaigutatavat mööblit.

Kui suur konverentsilaud valida?

Väikesed ringikujulised lauad on hea mõte juhul, kui ruumi kasutatakse eelkõige rühmatöödeks või ajurünnakuteks. Ristkülikukujulised kokkupandavad koosolekulauad on nutikas valik, kui ruumis viiakse sageli läbi ettekandeid või koolitusi. Soovi korral saab lauad kerge vaevaga ruumis ümber tõsta ning paigutada vastavalt koolituse iseloomule ja osalejate arvule. Suuremad paadikujujulised lauad sobivad hästi juhtkonna nõupidamisteks. Kui mööbli valimine osutub oodatust keerulisemaks, siis küsi julgesti abi meie müügiesindajatelt. Aitame meeleldi luua toimiva ja vajaduspõhise ruumilahenduse.

Nõupidamiste lauad erinevatesse keskkondadesse

Koosolekuruumid on tarvilikud nii büroodes, koolides, hotellides, haiglates kui ka teistes töökohtades. Meie poolt pakutavad koosolekulauad on omavahel kombineeritavad ning sobivad kasutamiseks erinevates keskkondades. Klassikaliselt on konverentsilaua tasapind kaetud laminaadiga, mis on oma olemuselt vastupidav ja lihtsasti hooldatav materjal. Kaasaegsemat disaini pakuvad näiteks paadikujulised konverentsilauad, mis on kaetud halli või valget värvi laminaadiga. Keskkondades, kus müra tase on tavalisest kõrgem, tasuks kaaluda hoopis helisummutava linoleumkattega koosolekulaudu.

Terviklikud sisustuslahendused

Hea koosolekuruumi sisustamiseks on vaja märksa enamat kui vaid õigeid konverentsilaudu. Sinna juurde kuuluvad ka konverentsitoolid, panipaigad, elektripaneelid ning esitlusvahendid, mis muudavad koosoleku läbiviimise lihtsamaks ja efektiivsemaks. Meie toodete seast leiad vajaliku mööbli tervikliku konverentsi- ja koosolekuruumi sisustamiseks. Kõrge kvaliteet ning kiire kaubatarne on meie trumbiks.

Tule ja tutvu meie tootevalikuga e-poes ning uuri lisa meie müügiesindajatelt.