Kontorimööbel ja konverentsimööbel

Kontorimööbel koju ja ettevõttesse

Olenemata sellest, kas plaanid oma töökeskkonda värskendada või oled alles äritegevust alustamas, leiad meie juurest kõik vajaliku kontori sisustamiseks. Hoolitseme selle eest, et hästi läbimõeldud sisustuslahendus oleks taskukohane ja kiirelt kättesaadav. AJ Tooted pakub kvaliteetset kontorimööblit erinevat laadi tööruumidesse, alates kodukontoritest kuni suurte büroohooneteni välja.

Büroomööbel igat tüüpi ettevõtetele

Kontorimööbel ja ruumiplaneering mõjutavad otseselt töötajate heaolu ning seeläbi ka nende töötulemusi. Näiteks päevast päeva ebamugaval toolil istumine hajutab tähelepanu. Ebamugavustunde vähendamiseks teevad töötajad sagedamini pause, mis lõppkokkuvõttes omakorda langetab nende tootlikkust. Pikemaajalisel kasutamisel avaldavad ebamugavad toolid negatiivset mõju ka tervisele. Seetõttu tuleb kontorimööbli valikul lähtuda inimeste igapäevastest vajadustest, tööülesannetest ja ootustest ning pakkuda. Meie eesmärgiks on pakkuda kvaliteetset büroomööblit võimalikult lühikese tarneajaga ning olla suunanäitaja ergonoomika ja tööheaolu edendamisel.

Konverentsimööbel

Koosolekuruumidel on mitmeid erinevaid kasutusvõimalusi alates nõupidamiste korraldamisest ja kliendikohtumistest kuni ettevõtte ühistegevusteni. Lisaks üldisele interjöörile, on väga oluline valida koosolekuruumi ka sobiv ja funktsionaalne mööbel. Heas seminariruumis on olemas õigete mõõtmetega koosolekulauad, mugavad konverentsitoolid, praktilised panipaigad ning tahvel ja teised esitlusvahendid. Samuti on oluline mõelda läbi, kuidas lahendada seadmete ühenduvus interneti- ja elektrivõrguga. Toimiva ja juhtmepuntrate vaba süsteemi loomisele aitavad kaasa erinevad elektripaneelid ning kaablikorvid. Kõige uuema lahendusena leiad meie e-poest ka reguleeritava kõrgusega konverentsilauad. Seisukoosolekud ning võimalus oma tööasendit muuta parandavad heaolu ning suurendavad loomingulisust.

Aktiivne mööbel kontorisse

Soovid lisada oma tööpäevadesse rohkem liikumist? Näiteks seisulauaga on võimalik oma tööasendit kiirelt ja mugavalt muuta vaid ühe nupule vajutusega. AJ Toodetes usume, et pideva istumisega kaasnevate probleemide ennetamiseks on oluline leida viise, kuidas tuua tööpäevadesse rohkem vaheldust. Meie kontorimööbli valik pakub rohkelt võimalusi, mis aitavad püsida aktiivsena isegi kontorilaua tagant lahkumata. Leia endale sobiv istepall, tasakaalutool, isteratas või mõni muu põnev toode. Ära veeda enam ühtegi päeva sundasendis istudes.

Vastuvõtuala ja avalikud ruumid

Millise sõnumi soovid Sina oma töötajatele ja külastajatele anda? Millist esmamuljet kujundada? Nii vastuvõtuala kui ka puhke- ja avalike ruumide sisustamisel on oluline jälgida, et need looks koos tööruumidega ühtse terviku ning kannaks edasi brändi olemust. Meie juurest leiad laia valiku sisustuslahendusi, mis võimaldavad saavutada sidusa üldmulje läbi terve kontori. Kaasaegsed mooduldiivanid, kohvilauad, hoiumööbel ning ruumielemendid on vaid väike osa toodetest, mis on hõlpsasti tellitavad meie e-poest.